Zwembad verduurzamen door sealen

Vistapaint introduceert een nieuwe artikel: de Vista 2K Zwembad Sealer Kleurloos. Een extra kleurloze, duurzame afwerking op het bestaande 2K zwembadsysteem. De Sealer is geschikt als eindlaag voor zwembaden, waterpartijen en vijvers.

DE FINISHING TOUCH VOOR IEDER ZWEMBAD

Nieuw bij Vistapaint: de Vista 2K Zwembadsealer Kleurloos. Speciaal voor zwembaden, vijvers, glijbanen, waterspeeltoestellen en andere waterpartijen. 

We hebben de afgelopen tijd al even kunnen genieten van het mooie weer; de zomer komt er echt aan! De perfecte tijd om het zwembad een opknapbeurt te geven. Met onze nieuwe kleurloze sealer is uw zwembad weer helemaal summer proof!

Het 2K Zwembadsysteem van Vistapaint

De nieuwe, kleurloze Sealer is een nieuw onderdeel binnen het 2K Zwembadsysteem van Vistapaint. In de afbeelding hiernaast is te zien dat het uit vier verschillende stappen bestaat: impregnatie, basecoat, topcoat en nu ook de sealer:

Met de twee-componenten sealer geeft u een extra laagje aan uw zwembad. Dit laagje zorgt ervoor dat de kleur langer behouden blijft en dat de coating langer mee gaat. 

Welk product wanneer? 

Een zwembad heeft verschillende soorten ondergronden en kan met verschillende soorten coatings behandeld worden. Een zwembad kan bijvoorbeeld een betonnen of polyester ondergrond hebben en kan behandeld zijn met een chloorrubberverf of een andere twee-componenten zwembadverf. Om het voor u gemakkelijk te maken, hebben we een overzicht gemaakt met wanneer welk van onze producten gebruikt kan worden. De toepassingen van de nieuwe sealer zijn in het rood gemarkeerd. 

De 2K Zwembad Sealer Kleurloos is vanaf nu verkrijgbaar bij Vistapaint.

Meer informatie