Dag van de Aarde: samen voor duurzaamheid

Vandaag vieren we de Dag van de Aarde! Een dag waarop we bij Vistapaint voorop staan in het bevorderen van milieubescherming en duurzame bedrijfspraktijken. Wat doe jij om onze aarde te beschermen?

Dag van de Aarde: samen voor duurzaamheid 

Vandaag vieren we de Dag van de Aarde! Een dag waarop we bij Vistapaint voorop staan in het bevorderen van milieubescherming en duurzame bedrijfspraktijken. Wat doe jij om onze aarde te beschermen? 

De Dag van de Aarde is een jaarlijks evenement gewijd aan het vergroten van bewustzijn over milieukwesties en het promoten van duurzaamheid, een missie die diep geworteld is in ons bedrijf. 

Sinds 1970 dient de Dag van de Aarde als een baken van hoop voor milieubescherming en activisme.

Vandaag coördineert EarthDay.Org wereldwijde activiteiten gericht op het bevorderen van milieubescherming en het stimuleren van betekenisvolle veranderingen. Wat doe jij om onze aarde te beschermen? 

Bij Vistapaint geloven we sterk in duurzaam en verantwoord ondernemen.

Onze toewijding aan mensen, planeet en winst stuurt elk van onze inspanningen aan. We begrijpen dat de keuzes die je vandaag maakt een diepgaande invloed hebben op de wereld die we achterlaten voor toekomstige generaties. Daarom beoordelen we investeringen in ons bedrijf en producten zorgvuldig op hun sociale, milieutechnische en economische implicaties. 

Centraal in onze missie staat de onvermoeibare inspanning om onze milieubelasting te minimaliseren. We integreren duurzame praktijken in elk aspect van onze activiteiten, van grondstoffen tot productieprocessen, verpakkingsmaterialen en transportmethoden. Het verminderen van onze CO2-uitstoot heeft voor ons de hoogste prioriteit. 

Onze toewijding aan duurzaamheid reikt verder dan alleen de Dag van de Aarde. Elke dag zien we als een kans om milieubescherming te bevorderen en positieve veranderingen te inspireren. Laten we samen streven naar een duurzamere toekomst waarin toekomstige generaties kunnen gedijen op deze prachtige planeet die we thuis noemen. 

Als pleitbezorgers voor de Dag van de Aarde en voorvechters van duurzaamheid nodigen we je uit om samen met ons deel te nemen aan onze inzet om de wereld een betere plek te maken. Laten we samen de weg effenen naar een helderdere, groenere toekomst. Geef hieronder aan Wat doe jij om onze aarde te beschermen? 

VISTAPAINT is een leverancier van hoogwaardige verfspecialiteiten, plamuren en pleisters. Met ons brede assortiment aan verf- en stucproducten bieden wij dé oplossing voor de verfverwerkende- als de stucverwerkende specialisten. Wij adviseren u graag over onze specialistische producten van hechtprimers, éénpotsystemen, isolerende coatings, reinigers, transparante lakken, nanocoatings, plamuren, pleisters, dekkende vloercoatings, Wegenverf, zwembadverf, lijmen, kitten, overige specials. Maar we geven over advies op het gebied van duurzame producten,  wand- en plafondafwerking, restauratie en reparatie, maar ook gevelafwerking. Of check onze kennisbank met Tips & Adviezen, Projecten, Technische Merkbladen, Veiligheidsbladen en gegarandeerde 24 uursleveringen.